SUNDE RELATIONER / HEALTHY RELATIONSHIPS

20200819_134432

SUNDE RELATIONER

De grundlæggende principper bag gode forhold med din partner, din familie, dine forældre, dine børn, dine venner, dine kolleger og alle de andre mennesker i dit liv

af Barbara Berger

(“HEALTHY MODELS FOR RELATIONSHIPS – The Basic Principles Behind Good Relations With Your Partner, Family, Parents, Children, Friends, Colleagues and All the Other People in Your Life”. The original English edition of this book – will be released worldwide on May 26, 2023. But you can buy your own personal advanced copy now on our Website: http://www.beamteam.com)

Om bogen:

De fleste udfordringer som vi møder i vores dagligdag, har at gøre med vores relationer – det kan være med vores partner, familie, forældre, børn, venner eller kolleger. Derfor vil de fleste af os gerne vide hvordan vi kan komme bedre ud af det med hinanden. Hvordan ser et sundt parforhold ud? Hvordan ser en sund familie ud? Hvordan kan forældre relatere til deres børn på en sund og fornuftig måde? Hvad kendetegner respektfulde, konstruktive samtaler? Hvordan kan vi navigere igennem de udfordringer som vi møder i vores hverdag, og være uenige med vores venner, kolleger eller familie på en respektfuld måde uden at løbe væk eller gå til angreb? Er det muligt at tale respektfuldt og nå frem til kompromisser der fungerer for alle parter? Kort sagt, hvordan ser sunde relationer ud?
Barbara Bergers svar på disse vigtige spørgsmål er hendes Sunde Modeller der beskriver hvordan sunde relationer ser ud i praksis. Værdien af disse Sunde Modeller er at når vi har klare Modeller for hvordan sund adfærd ser ud, så kan vi sammenligne vores egne relationer med disse Modeller og identificere hvad det er i vores relationer som ikke fungerer. Og det kan være til stor hjælp – fordi så kan vi begynde at arbejde på at forbedre disse relationer. Bogen er fyldt med praktiske teknikker og øvelser.

Bogen koster 179, –  inklusive porto. Send 179, – med MobilePay til MyShop 204500. Husk at skrive navn og adresse.

E-bogen koster 149,- med MobilePay til MyShop 204500. Husk at skrive din e-mail adresse.